All Taste

Koszyk 0 Produkty

Brak produktów

Darmowa wysyłka! Wysyłka
0,00 zł Razem

Realizuj zamówienie

Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka

Ilość
Razem

Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.

Razem produkty: (brutto)
Dostawa: (netto) Darmowa wysyłka!
Razem (brutto)
Twoje konto

Ryby

Transglutaminaza -Saprona CONNECT G

Ryby Ryby

Transglutaminaza -Saprona CONNECT G

80,00 zł

Transglutaminaza to naturalny enzym, występujący w tkankach zwierzęcych, w roślinach i mikro organizmach. Katalizuje reakcję tworzenia się wiązań białek i aminokwasów.
Nasze preparaty TG mogą Państwo zastosować do poprawienia takich cech funkcjonalnych Państwa produktów jak struktura, smak, wartość odżywcza i trwałość. TG mogą Państwo zastosować we wszystkich rodzajach produktów rybnych, np.: świeżych rybach, paluszkach rybnych, surimi itp. Nasze mieszanki funkcjonalne nie wymagają składania deklaracji o maksymalnym zastosowaniu. Paleta zastosowań jest bardzo szeroka i ciągle się rozwija.

zalety

  • rekonstrukcja kawałków ryb
  • ulepszenie stabilności, koloru i twardości surimimożliwość zastąpienia wywołującego alergie białka jaja kurzego
  • wyrównanie różnych jakości rybiego mięsastandaryzacja jakości wydłużenie terminu przydatności do spożycia
  • możliwość tworzenia nowych form i produktów

dział obsługi klienta