Nasze specjalnie stworzone mieszanki pomogą Państwu przedłużyć trwałość produktów bez zmiany ich smaku, koloru czy konsystencji. W naszym asortymencie znajdą Państwo: substancje zastępujące płynny mleczan, produkty nie zawierające dodatków E, produkty w niewielkich dawkach, płynne i w postaci proszku.
Substancje pomocnicze do kutrowania All Taste oferuje szeroki wachlarz funkcjonalnych substancji dodatkowych do kiełbas gotowanych i parzonych.
Mieszanki te pomogą osiągnąć najlepsze wyniki dla Państwa produktów. ulepszenie struktury zmniejszenie kosztów zwiększenie wartości odżywczej brak lub konieczność złożenia niewielu deklaracji
Każda szynka jest inna, dlatego oferujemy Państwu nie tylko standardowe produkty, ale też dopasowane do potrzeb klienta mieszanki pozwalające osiągnąć:
Nasze naturalne barwniki i stabilizatory koloru stabilizują i ulepszają kolor Państwa produktów mięsnych i kiełbas.
Wołowina, wieprzowina, mięso indycze - z przyjemnością oferujemy Państwu dodatki do wszelkich rodzajów mięsa. Od żelatyny do białek bez kolagenu. Ponadto oferujemy szeroki wachlarz produktów specjalnych:
Od łagodnych po ostre. Oferujemy różne mieszanki przypraw do Państwa
produktów.
Ponadto nasz międzynarodowy zespół z przyjemnością wykreuje spersonalizowaną
mieszankę przypraw według Państwa życzenia.